Reviews / recensies van klanten

Hieronder lees je reacties / recensies van huidige klanten.

Ik geloof dat iedere tevreden klant zijn ervaringen met anderen deelt…en daar zet ik mij dus maximaal voor in.

Kan ik nog iets verbeteren of kan ik je ergens mee helpen? Laat het mij weten.

Vind je dat ik het goed gedaan heb? Deel je fijne fotoshoot ervaring (ook) hier met anderen!

Bart van Dieken

Fotograaf

5.0 rating

“Wat ben ik blij dat ik jou via internet gevonden had. De foto’s zijn zo prachtig geworden! Dankjewel, Groetjes Pien en ook namens de familie.”
– Pien

5.0 rating

“Wauw! Ziet er goed uit Heel erg bedankt, wij vonden het uiteindelijk allemaal leuk om te doen en zijn blij met het resultaat!”
– Myrthe (zusje van Lieke)

5.0 rating

“Wow, de foto’s zijn awesome! Ik ben er heel erg blij mee! Dankjewel! Ik zal je mailen als mijn website online gaat. Het wordt waarschijnlijk eind juli. Hartelijk bedankt voor de grappige fotoshoot en de top foto’s. Veel succes met je werk! Met vriendelijke groet, Julian”
– Julian

5.0 rating

“Helemaal super! De eerste staan op facebook, natuurlijk met jouw naam erbij. Bedankt voor de leuke shoot en de gave foto’s, we zijn er erg blij mee. Ik laat het natuurlijk als we nog een bestelling bij je plaatsen. Groetjes Yvonne”
– Yvonne

5.0 rating

“Dank voor de prachtige foto’s. Ben er zeer content mee. Op een aantal foto’s zag je nog een deel van de rode letters, maar ik zie dat ze door de nabewerking al weggevallen zijn. Super! Nogmaals hartelijk dank! Wellicht benader ik je in de toekomst nog eens. Martijn”
– Martijn

5.0 rating

“Hartelijk dank, is echt super geworden! Leuke foto’s, ook van de receptie.”
– Wim

4.0 rating

“Wat een leuke foto’s!!! Echt genieten om ze te zien!!!”
– Debbie

5.0 rating

“Hallo Bart, WE zijn heel blij met de foto’s. Ook de manier van aanleveren was erg prettig dat je zelf de keuze hebt. Heel erg bedankt dat je de foto’s met de bakfiets op 2 manieren hebt gestuurd. Hans & Janita”
– Hans & Janita

2.0 rating

“Lang (3 weken) moeten wachten op de foto’s.”
– Anoniem

4.0 rating

“Ik wil je heel erg bedanken voor de leuke foto’s, ik heb ze net weer bekeken en ben heel tevreden over het resultaat. Nogmaals heel erg bedankt! Met groet, Heleen”
– Heleen

3.0 rating

“Absoluut mooie foto’s, prijs aan de hoge kant. Ouders waren en overigens wel heel blij mee.”
– Gerwin en Judith

5.0 rating

“Dank voor de foto’s. We zijn er erg blij mee! Remco en ik vonden vooral de zittende foto van de kinderen en de foto van mijn ouders bij de brug erg mooi. We hebben de link inmiddels doorgestuurd naar Bram en mijn ouders. Zij zullen onze mening ongetwijfeld delen!”
– Maartje

4.0 rating

“Wat zijn de foto’s mooi… Echt geweldig. We gaan nog even rustig kijken welke we willen laten afdrukken. We gaan je naam via de mail naar vrienden en kennissen doorgeven en de foto die straks bij ons komt te hangen zal ook wel mond op mond reclame gaan opleveren, denk ik. Ze zijn echt prachtig! Nogmaals bedankt!”
– Tjarda

5.0 rating

“Wat zijn de foto’s mooi geworden!! Heel erg blij mee:) Bedankt voor je geduld bij de shoot en het neerzetten van een serie mooie foto’s waar wij met trots naar kunnen kijken!”
– Naledi

5.0 rating

“Wat zijn de foto’s en ook de afdruk op fotopapier mooi geworden! We zijn er erg blij mee. We hebben de shoot als zeer ontspannen en gezellig ervaren. Nogmaals hartelijk bedankt voor deze leuke ervaring.”
– Madelon

5.0 rating

“Je hebt de ceremonie mooi vastgelegd zeg, ik ben er erg blij mee! O.a. die foto met mijn gefocuste blik omhoog, impressive shot! En wat ik ook erg leuk vind is dat je zoveel lachende gezichten hebt vastgelegd! Geweldig 🙂 Geeft een heel gemoedelijk beeld van de ceremonie en zo hebben de gasten en ik het ook ervaren 🙂 De dag was prachtig, heel indrukwekkend.”
– Andrieke

5.0 rating

“Dank je wel voor de foto’s, We staan er leuk op met z’n allen. Jij ook bedankt voor de leuke fotoshoot, ik zal je aanbevelen wanneer er mensen een fotograaf in de omgeving van Nijmegen zoeken. Met vriendelijke groet, Judith”
– Judith

5.0 rating

“Dank je wel voor de foto’s! We zijn zeer blij verrast, wat een mooi resultaat zeg. Eigenlijk hebben alle foto’s wel iets speciaals. Dit wordt een luxe probleem, kiezen tussen zoveel moois! Nogmaals hartelijk dank namens de hele familie!”
– Roy

5.0 rating

“Bedankt voor de foto’s. Lekker snel. Ik ben meer dan tevreden. ik kan er zeker een aantal gebruiken voor mijn website. Het wordt nog moeilijk om te kiezen welke.”
– Simone

5.0 rating

“Dag Bart, Prachtige foto’s van een 58-jarige dame! Dank. Ik zal je zeker als fotograaf vermelden, je bij mijn vriendinnen roemen en hopelijk kom je het nog een keer doen als ik 60 word! Wie weet, zo om de twee à drie jaar? Op Facebook (en ook LinkedIn) krijg ik hele leuke reacties, trouwens. Ook van Marieke Hagen, de visagiste. Met vriendelijke groet, Bet Ratering”
– Bet

4.0 rating

“Bedankt voor de leuke foto’s, we zijn er super blij mee!”
– Anne

3.0 rating

“Hoi Bart, Alleerst bedankt voor de foto’s, we zijn erg blij mee! Ook ons mam was blij verrast. Twee kleine puntjesvan kritiek: Je was 10 minuten later, we begrepen dat je vast stond in het verkeer. Volgende keer even bellen. Tweede puntje is dat we iets meer hebben uitgegeven dan we van te voren hadden ingeschat. Enkele jaren geleden hebben we veel minder betaald voor een fotoshoot…maar eerlijk is eerlijk, de foto’s zijn dan ook wel mooier bij jou. Groeten, Kent, Lisa en Casey”
– Kent

5.0 rating

“Hoi Bart, Wat een supergave foto’s! Dit is echt precies wat ik zocht, 100% schot in de roos. Commentaar van mijn vriend: ‘zo, dat heeft ie knap gedaan, je staat er precies op zoals je bent’. Dat compliment mag je in je zak steken 🙂 Dankjewel voor de snelle afhandeling en vooral heel erg dankjewel voor een topcollectie foto’s; je hebt een vrolijke klant erbij! Annemarie”
– Annemarie

4.0 rating

“Ha Bart Bedankt voor de snelloe levering. We zijn er blij mee!!! Hartelijke groet Nynke”
– Nynke

5.0 rating

“Ha Bart, Wauw! Geweldig. Echt heel mooi. Bedankt. Oma in Amerika zal ze zeker fantastisch vinden! Ik zou zeker een paar van de foto’s op canvas of Dibond willen bestellen…daar neem ik nog contact over op. Nogmaals bedankt voor de prachtige foto’s!”
– Gene

5.0 rating

“De foto’s zijn super!! Ik zal je zeker taggen zodra ze facebook opgaan! Heel erg bedankt in ieder geval! Groeten, JOËL”
– JOËL

5.0 rating

“Hoi Bart, Wauw wat een mooie foto’s!! We hebben er geen andere woorden voor! Heel erg bedankt hiervoor. Wij vonden het een geslaagde middag! Groetjes, Judith en vriendinnen”
– Judith

4.0 rating

“Beste Bart, Hartelijk dank voor de foto’s. Ze zijn echt heel leuk geworden! Jij ook heel erg bedankt voor de gezellige middag, namens ons vijven! Groeten, Catherine”
– Catherine D.

5.0 rating

“Hoi Bart, Hartstikke bedankt voor de foto’s van afgelopen zaterdag. Het is hartstikke leuk om die dag op deze manier weer terug te zien en we vinden allebei dat je super mooi werk hebt afgeleverd! Wij zijn helemaal tevreden! Misschien nog leuk om te vermelden, maar tijdens het eten zeiden mijn oom en tante nog dat je een goede fotograaf bent! Je hebt dus een goede indruk achter gelaten. Frans en Marit”
– Frans en Marit

5.0 rating

“Hi Bart, Wat zijn die groepsfoto’s gaaf geworden! Echt een heel mooi aandenken aan een leuke dag. Groetjes, Laura”
– Laura