Fotoshoot


fotoshoot-nijmegen

LET OP: vanwege een recente website crash zie je nu een tijdelijke oude (2013) versie van de fotoshoot-pagina. Ik ben ermee bezig om dit de website weer correct online te krijgen.

De getoonde informatie in onjuist en verouderd. Bel gerust als je vragen hebt.

Jouw eigen fotoshoot op locatie, voor als je eens ècht mooie foto’s van jezelf wilt hebben. Ik fotografeer met behulp van natuurlijk licht maar maak daarbij vaak ook gebruik van flitsers. Mijn stijl van fotograferen en een locatie die altijd anders is maakt jouw foto’s uniek. Deel je foto’s met je al vrienden op Facebook of geef je geliefde een speciaal cadeau!

Een fotoshoot op locatie t/m 2 personen kost € XX,- . Elke persoon extra €XX,-

Hoe verloopt een fotoshoot van begin tot eind?

Eerst even overleggen

Via mail of telefonisch bespreken we de belangrijkste dingen, zoals:

  • –  Locatie
  • –  Datum en tijdstip
  • –  Hoeveel personen
  • –  Bijzondere wensen
  • –  En als je wilt geef ik je enkele praktische (kleding)/make-up tips voor de fotoshoot.
Tijdens de fotoshoot

Ik geef voldoende aanwijzingen. Daarnaast ben ik bezig met het kijken naar goede composities en plaatsen waar ik jou ga fotograferen. Neem gerust iemand mee naar de fotoshoot als je dat fijn vindt. Het mag best gezellig zijn en een beetje hulp is altijd welkom.

Na de fotoshoot

Ik maak een selectie van de beste foto’s, deze foto’s ga ik vervolgens digitaal bewerken en zo nodig retoucheren. Mijn foto’s van jou zijn mijn visitekaartje, dus ik wil dat het ze er goed uitzien. Als ik klaar ben met de nabewerkingen ontvang jij de foto’s digitaal in afdruk en webformaat (handig voor op Facebook). Je hoeft dus niet voor nabestellingen te betalen.

Optioneel: fotoshoot met visagie

Ik werk op vaste basis samen met een visagiste. Misschien vind je het leuk om in een bepaalde stijl opgemaakt te worden, dat is geen probleem. De visagiste kijkt vanuit haar expertise naar wat er goed bij jouw gezicht en kleding past. Naast dat het leuk is om zo mooi opgemaakt te worden is het absoluut mooi voor de foto’s.
De meerprijs hangt af van het aantal personen.

fotoshoot-fotograaf