Scherp opgemerkt!

 

Je hebt mijn auto gespot en je timing is perfect!

Hierdoor krijg je tijdelijk € 30 KORTING op een FOTOSHOOT.

Mooi meegenomen toch?

Trommel je gezin, opa’s en oma’s, vrienden en vriendinnen op…

Dan prikken we een datum en gaan we een mooie serie foto’s maken op een prachtige buitenlocatie.

Ook beschikbaar in ORIGINELE CADEAUVERPAKKING

Leuk om te geven èn te krijgen. Inte wisselen voor een fotoshoot op locatie.
Twee jaar geldig en te besteden aan een fotoshoot.

Gebruik dit contactformulier:

of neem telefonisch contact op – KLIK HIER: 06-57945832

  Werkwijze fotoshoot

  Als fotograaf heb ik mij gespecialiseerd in het maken van foto’s op buitenlocaties. Lekker ontspannen in een ruimtelijke omgeving. Dit kenmerkt mijn stijl en levert het beste fotoresultaat op. Verschillende originele locaties zijn mogelijk; van stoer en industrieel tot groen in een prachtig stukje natuur.

  Voor de fotoshoot

  Nadat jij een fotoshoot hebt gekozen bespreken we jouw wensen en de belangrijkste details. Zodra we een datum, tijd en locatie hebben afgesproken ontvang je een afspraakbevestiging per mail met alle praktische informatie en tips voor de fotoshoot.

  Tijdens de fotoshoot

  Op de locatie gaan we de mooiste plekjes af. Ik geef genoeg aanwijzingen, zodat je goed op de foto staat. Van groepen maak ik foto’s in verschillende samenstellingen. Omdat fotograferen op locatie fijner voelt dan in een statische studio zorgt dit voor ontspannen en losjes geposeerde foto’s.

  Na de fotoshoot

  Ongeveer 1 week na de fotoshoot zijn de foto’s klaar. Je krijgt het eindresultaat dan digitaal te zien, middels een online fotopresentatie. Tijdens de fotopresentatie kun je kiezen welke foto’s je wilt kopen of ontvangen (afhankelijk van het door jou gekozen pakket). 

  Vragen en antwoorden

  Worden de foto’s nabewerkt?

  Ja, alle foto’s die jij kiest zijn professioneel nabewerkt. 

  Nabewerking is een belangrijk onderdeel van moderne fotografie en zorgt ervoor dat het maximale uit een foto gehaald kan worden. Een goed nabewerkte foto is zichtbaar (veel) beter dan een onbewerkte foto.

  Mag ik de foto’s zelf uitkiezen?

  Ja, uit een ruime voorselectie kies je hoe je jouw favoriete foto’s wilt ontvangen. Kwaliteit boven kwantiteit.

  Kan ik de foto’s digitaal krijgen?

  Ja, na de fotoshoot kun je losse digitale bestanden, een fotoalbum of losse afdrukken kopen of deze zijn inbegrepen (afhankelijk van welk pakket je kiest). 

  Digitale foto’s heb je voor altijd en je bent dus vrij om ze bijvoorbeeld zelf af te drukken in elk gewenst formaat. Zie prijslijst voor meer informatie.

  Hoe zit het met reistijd en parkeerkosten?

  Reiskostenvergoeding is meestal inbegrepen wanneer de fotoshoot in of rondom Nijmegen plaatsvindt. Als ik langer moet reizen dan gebruikelijk (langer dan een half uur) dan is de reiskostenvergoeding 35 cent per gereden kilometer (retour).

  Welke fotoshoot-locaties zijn mogelijk?

  Elke locatie is in principe mogelijk. Ik ken verschillende buitenlocaties in- en rondom Nijmegen die geschikt zijn voor een fotoshoot. Er is altijd wel een locatie die bij je past… in de natuur, bos of park of een locatie met een industrieel tintje, lekker stoer en gevarieerd. De locatie kiezen we altijd in overleg.

  Wanneer zijn de foto’s klaar?

  Ongeveer een week na de fotoshoot kun je de foto’s kiezen tijdens de fotopresentatie. Dit kan eenvoudig online.

  Kies je voor digitale bestanden dan ontvang je ze meestal binnen 1 dag.

  Een fotoalbum is meestal binnen enkele weken klaar.

  Kies je een fotoshoot inclusief afdruk dan kun je deze enkele weken na fotopresentatie ophalen. Afdrukken kan in praktisch elke gewenste maat.

  Wat gebeurt er bij slecht weer?

  Dan kunnen we de fotoshoot verplaatsen. In praktijk kan “slechts” 3 % van de fotoshoot’s niet door gaan. Slecht weer is: onophoudende regen of (een combinatie van) harde wind, extreme kou of grauw weer. Bijna elk weertype levert mooie foto’s op omdat ik de belichting op locatie hierop aan pas.

  Is het mogelijk om tijdens de fotoshoot van kleding te wisselen?

  Ja, je kunt zo vaak wisselen als je zelf wilt. Ik adviseer je om 1 of 2 alternatieve setjes mee te nemen voor de variatie.

  Wij zijn met een grote groep en willen foto’s in verschillende samenstellingen

  Dat kan, ik heb ervaring met het maken van foto’s van grotere groepen. Naast een groepsfoto van het hele gezelschap maak ik vaak ook foto’s van mensen in verschillende (kleinere) samenstellingen. Binnen de tijd die er voor de fotoshoot staat is er heel veel mogelijk.