06-57945832 info@bartvandieken.com - Bart van Dieken Fotografie © KvK: 54524997

Fotoshoot werkwijze

Als fotograaf heb ik mij gespecialiseerd in het maken van foto’s op buitenlocatie’s. Lekker ontspannen in een ruimtelijke omgeving. Dit kenmerkt mijn stijl en levert het beste foto-resultaten op. Verschillende originele locaties zijn mogelijk; van stoer en industrieel tot groen in een prachtig stukje natuur.

Voor de fotoshoot

Na bestelling van de door jouw gekozen fotoshoot neem ik contact met jou op. We bespreken jouw wensen en de belangrijkste details. Ik geef advies over een geschikte locatie. Zodra we een datum en tijd hebben afgesproken ontvang je een afspraakbevestiging per mail met alle informatie die je nodig hebt.

Tijdens de fotoshoot

Op de locatie gaan we de mooiste plekjes af. Ik geef genoeg aanwijzingen zodat je goed op de foto staat. De sfeer is lekker ontspannen omdat, het fotograferen op locatie leuker is dan in een krappe studio. Dit zie je terug op de foto’s.

Na de fotoshoot

Ongeveer 1 week na de fotoshoot ben je welkom om bij ons het eindresultaat te komen bekijken. Tijdens deze fotopresentatie kun je kiezen welke foto’s je digitaal of afgedrukt wilt kopen. De door jou gekozen foto’s worden gecontroleerd en geoptimaliseerd voor het beste eindresultaat.

Basis

EUR77
 • 1 uur fotoshoot op locatie met een onbeperkt aantal personen
 • Kies zelf jouw favoriete foto’s uit
 • Kies na de fotoshoot voor digitale bestanden in hoge resolutie of voor afdrukken (zie prijslijst)
 • Alle gekozen foto’s worden nabewerkt
 • Zonder afdruk
Klik om te kiezen

Luxe

(extra lang & inclusief afdruk)
EUR149
 • 1,5 uur fotoshoot op locatie met een onbeperkt aantal personen
 • Kies zelf jouw favoriete foto’s uit
 • Kies na de fotoshoot voor digitale bestanden in hoge resolutie of voor afdrukken (zie prijslijst)
 • Alle gekozen foto’s worden nabewerkt
 • Inclusief 30 x 40 / 30 x 45 afdruk naar keuze op premium fotopapier
Klik om te kiezen

Vragen & antwoorden

Worden de foto’s nabewerkt?
Ja, de gekozen foto’s worden door mij professioneel nabewerkt. Ik geef iedere foto een unieke en stijlvolle uitstraling.

Mag ik de foto’s zelf  uitkiezen?
Ja, je kiest uit een ruime selectie foto’s jouw favorieten.

Kan ik de foto’s digitaal krijgen?
Ja, na de fotoshoot kun je beslissen of je foto’s digitaal in hoge resolutie wilt ontvangen of afgedrukt. Zie prijslijst voor meer informatie.

Kan ik de foto’s ook zelf afdrukken?
Kies je na de fotoshoot voor digitale foto’s in hoge resolutie, dan ontvang je de gekozen foto’s digitaal, geschikt om in groot formaat af te drukken.

Welke locaties zijn mogelijk?
Elke locatie is in principe mogelijk. Ik ken verschillende buitenlocaties in en rondom Nijmegen die geschikt zijn voor een geslaagde fotoshoot. Er is altijd wel een locatie die bij je past… in de natuur, bos of park of een locatie met een industrieel tintje, lekker stoer en gevarieerd. De locatie kiezen we altijd in overleg.

Hoe zit het met reistijd en parkeerkosten?
Reistijd is inbegrepen als de fotoshoot in Nijmegen plaatsvindt. Parkeerkosten worden doorberekend op de factuur. Als ik langer moet reizen dan gebruikelijk reken ik €0,35 p. k/m reiskostenvergoeding.

Wanneer zijn de foto’s klaar?
Ongeveer een week na de fotoshoot kun je de foto’s kiezen (soms kan dit ook eerder). Kies je voor digitale foto’s  of afdrukken dan zijn ze na een paar dagen klaar. Is er spoed bij, dan probeer ik hier rekening mee te houden.

Is het mogelijk om kleding te wisselen?
Ja, je kunt zo vaak wisselen als je zelf wilt. Ik adviseer je om 1 of 2 alternatieve setjes mee te nemen voor de variatie.

Kan ik ook opgemaakt worden door een visagiste?
Ja, ik breng je dan in contact met 1 van de visagisten. Zij komt naar jouw huis of verzorgt de visagie op locatie. Leuk voor een fotoshoot met vriendinnen of tijdens een vrijgezellenuitje.

 

Fotoshoot TIPS

 • Neem een tweede of derde kledingsetje mee voor de afwisseling.
 • Laat kledingstijl en kleurtinten bij elkaar passen voor een goede groepsfoto, stem je kleding af op de andere deelnemers.
 • Vermijd drukke prints/te felle kleuren om te voorkomen dat iemand teveel “uit de foto springt”. Alleen de fotograaf mag een discobroek aan.
 • Voor een close-up portret is het mooier als de bovenkleding contrasteert met het gezicht. Effen kleding in een donkerdere tint is prima.
 • Is het niet zo warm buiten, kies er dan voor om laagjes onder je kleding aan te trekken, lekker comfortabel.
 • Dames: een klein busje haarlak is de natuurlijke vijand van die eigenwijze en opstandige haarlok.
 • Heren: een mobiele telefoon of portemonnee in de broekzak is handig, maar de camera ziet alles.

Heb je vragen of opmerkingen?

Bel mij: 06-57945832